scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Avand in vedere ca Prahova este un judet depasit de pandemia de covid-19, inregistrandu-se tot mai multe cazuri de infectari de la o zi la alta, nici Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti nu se putea lasa mai prejos. Pacientii sosesc continuu, in timp ce locurile din spital sunt insuficiente. Asa se face ca bolnavii asteapta pe holuri, paturi, scaune, oriunde se gaseste un coltisor disponibil.

     Spitalul Judetean Ploiesti depasit de numarul de pacienti

     Spitalul Judetean Ploiesti depasit de numarul de pacienti
07 august 2020

Ultimele stiri:

    

     O asistenta de la judetean declara: 

"Nu mai sunt paturi și care sunt mai degradați că stare generală îi punem pe pat, cei care sunt mai tineri și nu au alte probleme de sănătate pot să stea și pe scaun. E greu și pentru ei, e greu și pentru noi. Nici nu putem să-i lăsăm. Sunt mulți pozitivi și li se degradează starea. Vin pe picioarele lor și după aceea nu mai sunt bine. Sunt și pe oxigen, monitorizați, sunt foarte mulți, din păcate", relateaza jurnalistii de la digi24.

 

    O alta asistenta, depistata pozitiv cu coronavirus spune: "Nu știu unde ajung , deocamdată stau pe un scaun. Unde să stau, că văd că nu sunt locuri? Stau pe hol și aștept. Au zis că trimit o salvare și nu s-a rezolvat nimic până la ora asta. Mi-a ieșit că sunt pozitivă. Când o să găsească un loc liber o să mă transfere. De patru ore aștept". 

 

    Violetă Tănase, medic UPU Ploiești: "Eu sunt de ieri la serviciu, am avut pacienți toată după-amiază și în timpul nopții, pacienți Covid, dar și cu alte probleme. Lupta să pot să îi internez, rugăminți în stânga-dreapta, în urgență suntem obligați să îi primim, apoi pe noi pică greul să îi internăm în secții pe specialități".

 

    La Spitalul Județean din Ploiești ajung zilnic în Unitatea de Primiri Urgențe peste 200 de pacienți. Spitalul nu este unul COVID, dar are o zonă tampon pentru pacienții confirmați și cei suspecți. De ei au grijă două asistente, indiferent de cât de mulți sunt.

    Șerban Irina, asistent UPU: "Deja este foarte greu, lucrăm câte două săptămâni la tură, conform graficului, 12 ore în combinezon. De dimineață la 7 până seară la 7. La 19 este infernal, când ieșim de aici, deja nu mai putem și psihic suntem foarte obosiți. Suntem doi asistenți, o infirmieră și un brancardier la 50 pacienți nu este ușor, dar ne străduim să facem față situației și sperăm că lumea să înțeleagă că ar trebui să se protejeze. Trebuie să rezistăm pentru orice, asta ne e treaba".

    Violetă Tănase, medic UPU Ploiești: "Cred că riscăm să ajungem că în Italia, văd în rândul populației că iau lucrurile foarte în glumă", potrivit digi24.

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova