scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Două spitale din Madrid au început să administreze pe 150 de voluntari vaccinul la care lucrează compania Johnson & Johnson. Vaccinul se află în faza a doua de testare, după ce a fost aplicat cu succes în SUA şi Belgia, scrie digi24.   

    Faza 2 de de testare a vaccinului va dura între 12 şi 14 luni şi va fi urmată de o altă fază în mai multe ţări pentru aprobarea finală.

    Scopul testelor care au început la spitalele din Spania este de a descoperi doza necesară şi stabilirea ritmului de administrare a vaccinului pentru crearea anticorpilor Covid-19.

     Spania a inceput testarea pe oameni a unui vaccin anti-covid. Primele rezultate

spania covid
17 septembrie 2020

Ultimele stiri:

    Voluntarii vor fi separaţi în 10 grupuri care vor primi doze mici, mijlocii sau mari. Anumite grupuri vor primi un tratament placebo, în timp ce altele vor fi vaccinate la un interval de una, doua sau trei luni.

 

    ”Vor fi incluşi 75 de voluntari în centrul nostru, dintre care 25 sunt cu vârste peste 65 de ani. Sunt un grup cu risc special pentru că oferă o reacţie imunologică puternică. Şi restul sunt 50 de voluntari de la 18 la 55 de ani. Toţi sunt subiecţi sănătoşi,” a spus Francisco Abad, şeful Serviciului de Farmacologie Clinică Spitalul La Princesa Madrid, conform digi24.

    

     Testele de până acum, realizate pe primate, au arătat că vaccinul Ad26.COV2-S, studiat de compania Janssen, parte a grupului Johnson&Johnson, generează anticorpi capabili să apere plămânii de Covid-19, iar faza 1 de testare a dat rezultate bune.

    ”Stau o oră cu noi ca să fim siguri că nu există reacţii după injectarea vaccinului şi după o oră se duc acasă. Nu mai trebuie să vină la centru decât peste o săptămână”, a precizat Dolores Ochoa, cercetător principal la Spitalul La Princesa Madrid.

    ”Trebuie să completeze formularul după 7 zile de la vaccinare şi dacă apar simptome Covid trebuie să mai completeze şi alte formulare”, a spus Manuel Roman, farmacolog.

 

 

 

 

 

articol preluat de pe digi24

           foto: redactia                                  autor: redactia stiriph.ro

foto: stiriph.ro                           autor: redactia

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova