scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Conform Prefecturii Prahova de la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova 7438 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testați pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei, 251 persoane au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese asociate infecției cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în rândul a 6 persoane (4 de sex masculin, de 47, 65 și 2 de 80 de ani și alte  2 persoane de sex feminin, de 47 și respectiv  66   ani), cu comorbidități.

     Situatia covid in Prahova, 15 octombrie 2020. Toate locurile de la terapie intensiva sunt ocupate!

16 octombrie 2020

Ultimele stiri:

     Dintre cele 378 de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, 360 sunt ocupate. La ATI, toate locurile alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate (*Situația este în dinamică, iar aceste informații pot suferi modificări de la o oră la alta).

    Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 30153 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere), conform centralizării DSP Prahova.

    De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului Prahova, Direcția de Sănătate Publică a emis 1815 decizii de izolare și 9094 decizii de carantină.

     

         Direcția de Sănătate Publică Prahova a identificat un focar de SARS-CoV-2 la un operator economic din localitatea Cioranii de Sus, acolo unde 11 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. Angajații depistați au fost izolați iar contacții acestora au intrat în carantină. Ancheta epidemiologică este în derulare. Spațiile de lucru au fost dezinfectate.

          Au fost efectuate verificări la 1014 persoane dintre cele care au decizii de carantină sau de izolare la domiciliu, emise de către DSP Prahova. Au fost legitimate alte 2537 persoane. Au fost oprite în trafic 592 autoturisme în vederea controalelor specifice contextului și 166 societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate.

           foto: redactia                                  autor: redactia stiriph.ro

foto: stiriph.ro                           autor: redactia

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova