scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Conform Prefecturii Prahova, la data de 14 august 2020,  de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2974 de persoane, dintre care 533 sunt cazuri active, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. În ultimele 24 de ore, au mai fost raportate două decese (persoane de sex masculin -62 și 68 de ani, cu comorbidități). Prin urmare, numărul total al deceselor asociate COVID-19, în județul nostru, a ajuns la 114.

     Situatia completa covid in Prahova, vineri, 14 august

coronavirus prahova 14 august
14 august 2020

Ultimele stiri:

    

    Dintre persoanele nou confirmate, cinci sunt din cadrul unei societăți comerciale de pe raza județului. Ca urmare a depistării acestui focar, conducerea unității respective și DSP Prahova au decis suspendarea activității până pe 20 august, dezinfecția spațiului de lucru și carantinarea angajaților care au fost contacți direcți (șapte).

    În prezent, în Prahova, sunt raportate nouă focare active, cu un număr total de 136 de persoane confirmate cu noul coronavirus.

    Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 25 de pacienți, dintre care 16 sunt ventilați.

    Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 este de 328, dintre care 264 sunt ocupate.

    De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, DSP a emis 339 de decizii de izolare  și 2278 de carantină.

    Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 16583 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

    Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

    Au fost efectuate verificări la 1642 persoane dintre cele care au decizii de carantină sau de izolare la domiciliu, emise de către DSP Prahova. Au fost legitimate alte 1109 de persoane, 701 auto au fost oprite în trafic în vederea controalelor specifice contextului și 139 de societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate.

    În urma acestor demersuri, au fost aplicate 71 de sancțiuni (zece în baza Legii 61/1991 în context Covid-19, 59 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilienței comunităților, conform Legii 55/2020, două pentru fapte de natură economică în context COVID-19).

    Valoarea totală a amenzilor a fost de 9600 lei.

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova