scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Conform prefecturii judetului Prahova, de la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 3899 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, potrivit datelor raportate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 134 de prahoveni au decedat. Ultimele decese asociate COVID-19 au fost în rândul a două persoane de sex masculin (72 și 75 de ani).

     Situatia completa Covid in Prahova, miercuri, 26 august

Situatia covid in Prahova, miercuri, 26 august
26 august 2020

Ultimele stiri:

     

    Cele 65 de persoane nou confirmate cu SARS-CoV-2, în Prahova, fac parte din următoarele categorii de vârstă:

0-18 ani – 119 ani -29 ani – 430 ani -39 ani – 540 ani -49 ani – 1350 ani -59 ani – 1960 ani -69 ani – 1370 ani -79 ani – 9Peste 80 de ani- 1

     Conform DSP Prahova, în prezent, 9 focare sunt declarate active, cu un total de 218 persoane. Trei sunt la agenți economici, unul în cadrul unui department al unei instituții publice, patru la centre medico-sociale destinate îngrijirii persoanelor adulte (două dintre ele sunt în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, două sunt private) și unul la un centru de plasament minori (în subordinea DGASPC)

     Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 328, dintre care 290 de paturi sunt ocupate. La ATI, toate cele 20 de locuri allocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este, momentan, indisponibilă din cauza unei defecțiuni tehnice.

    De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului Prahova, Direcția de Sănătate Publică a emis 730 de decizii de izolare și 3630 de decizii de carantină.

    Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 19370 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere), conform centralizării DSP Prahova.

    Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

     Au fost efectuate verificări la 2165 de persoane dintre cele care au decizii de carantină sau de izolare la domiciliu, emise de către DSP Prahova. Au fost legitimate alte 1051 de persoane, 595 de auto au fost oprite în trafic în vederea controalelor specifice contextului și 160 de societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate.

    În urma acestor demersuri, au fost aplicate 80 de sancțiuni (10 în baza Legii 61/1991 în context Covid-19, 70 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilienței comunităților, conform Legii 55/2020).

 

 

sursa: comunicat Prefectura Prahova

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova