scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

16 decembrie 2020
    Ministerul Apărării Naționale anunță că pune la dispoziția direcțiilor de sănătate publică
16 decembrie 2020
         Dacian Cioloș, copreședinte al Alianței USR-PLUS, a transmis un mesaj liderului PNL,
16 decembrie 2020
    Preşedintele SUA Donald Trump îi va încuraja ''absolut'' pe americani să se
16 decembrie 2020
       Liderii PNL, reuniți marți seara la partid într-o ședință informală, l-au înfruntat
16 decembrie 2020
    Toate statele Uniunii Europene vor începe vaccinarea în aceeaşi zi, iar împărţirea
16 decembrie 2020
     Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, 16 decembrie, decretul privind convocarea Parlamentului

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

 

    Conform unui comunicat al Prefecturii Prahova, până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 2743 de persoane. Dintre acestea, 108 au decedat, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese raportate au fost în cazul a trei persoane de sex masculin, cu vârstele de 50,73 și 76 de ani. Toate prezentau comorbidități.

 

     Situatia completa a pandemiei in Prahova, marti- 11 august 

situativa covid in prahova 11 august
11 august 2020

Ultimele stiri:

16 decembrie 2020
    Preşedintele SUA Donald

    

     Dintre persoanele confirmate cu noul coronavirus, patru sunt dintr-o unitate de administrație publică locală de pe raza județului. Activitatea administrativă a fost reorganizată, contacții direcți au fost trimiși în carantină, iar spațiile de lucru au fost dezinfectate, conform precizărilor făcute de către reprezentanții instituției respective și DSP Prahova.

     Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 25 de pacienți, dintre care 16 sunt ventilați.

    Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 308, dintre care 274 sunt ocupate.

     De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului Prahova, Direcția de Sănătate Publică a emis 290 de decizii de izolare și 1820 de decizii de carantină (toate sunt la domiciliu).

     Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 15873 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), conform centralizării DSP Prahova.

    Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

    Au fost efectuate verificări la 1508 de persoane dintre cele care au decizii de carantină sau de izolare la domiciliu, emise de către DSP Prahova. Au fost legitimate alte 822 de persoane, 563 auto au fost oprite în trafic în vederea controalelor specifice contextului și 111 de societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate.

    În urma acestor demersuri, au fost aplicate 127 de sancțiuni (șase în baza Legii 61/1991 în context Covid-19, 121 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilienței comunităților, conform Legii 55/2020).

    Valoarea totală a amenzilor a fost de 8800 lei.

 

 

 

 

 

aici comunicatul integral al Prefecturii Prahova

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova