scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova, Ioana Loghin, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti au fost amenajate izolatoare în aproape toate secţiile, iar Serviciul de Ambulanţă a început să facă recoltări de probe pentru teste COVID la domiciliu, astfel că activitatea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a fost descongestionată, informeaza Agerpres.

     Probe pentru testul covid recoltate la domiciliu in Prahova

test covid prahova
11 septembrie 2020

Ultimele stiri:

    "În aceste zile, nu a fost amendat niciun director de la SJU. Au fost discuţii şi Spitalul Judeţean a reuşit să îşi amenajeze izolatoare, cu excepţia a patru secţii în care efectiv nu se poate - secţia de Diabet, Nefrologie, Chirurgie Vasculară şi Chirurgie Plastică, pentru că nu există infrastrucutra. (...) UPU, la fel, a fost descongestionat, a preluat o parte şi Ambulanţa, a început să facă recoltări la domiciliu", a spus Loghin, în conferinţa de presă.

    Aceasta a arătat că un nou spital va fi inclus în lista spitalelor suport COVID, fiind vorba despre o unitate sanitară privată din oraşul Băicoi. "Am mai identificat încă un spital care a fost inclus în lista cu spitalele suport COVID. (...)", a declarat directorul DSP.

           foto: redactia                                  autor: redactia stiriph.ro

foto: stiriph.ro                           autor: redactia

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova