unde ne poti scrie:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

     Din datele publicate de autoritati si analizate de ONG-ul Expert Forum reiese ca judetul Prahova este campion la numarul de amenzi aplicate pe perioada starii de urgenta cu un numar de 11462 sanctiuni. Pe locul al doilea se afla judetul Constanta la o diferenta destul de mare. 

     Daca raportam numarul de amenzi acordate in Prahova cu numarul de amenzi acordate in judetul Timis (care este al cincilea in acest top) o sa constatam ca "eroii prahoveni din linia intai" au emis cu 50% mai multe amenzi fata de cei din Timis.

     O eventuala comparatie cu unul dintre judetele cu un numar mic de amenzi ne scarbeste asa ca trecem peste. Mai ales ca sunt sigur ca si in judetele de la sfarsitul acestui clasament numarul de sanctiuni este enorm.

 

 

 

Prahova, campioana la amenzi

avertizare meteo de canicula in prahova
14 mai 2020

Ultimele stiri:

     Sa nu ma intelegeti gresit, sunt sigur ca unii dintre concetatenii nostri meritau cu varf si indesat sa fie sanctionati, insa numarul acestora este atat de mic fata de numarul total de sanctionati incat pentru a tempera cativa nemernici bagi spaima in toata populatia. 

     

     Ca sa concluzionam, traim in Romania, tara cu un numar de 7 servicii secrete, cu cheltuieli uriase in aceste sectoare, unde la varful organelor de forta se stabilesc si se impun mii de sanctiuni de aplicat, unde guvernul da ordonante de urgenta neconstitutionale dar extrem de dure, unde eroii din strada pot aplica dupa bunul plac masurile asupra amaratilor... pardon, cetatenilor.. de rand.

     Suntem o tara "vai de mama ei", de fapt nu tara, oamenii sunt problema.

     

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova