scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Patriarhul Filaret, în vârstă de 91 de ani, conducatorul Bisericii Ortodoxe din Ucraina - Patriarhia de la Kiev, este infectat cu COVID-19 și se afla internat în spital, a confirmat biserica într-un comunicat distribuit pe site-ul său și pe Facebook. Într-o declarație transmisă marți, reprezentanții bisericii au spus că sănătatea Patriarhului Filaret este „stabilă”, potrivit NBC NEWS.

    „Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru Preasfinția Sa Patriarhul Filaret, pentru ca Domnul Atotputernic să-l vindece pe Patriarh”, se mai spune în declarație.

     Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ucrainiene, care acum cateva luni a dat vina pe casatoriile gay  pentru coronavirus,  este infectat si el

biserica ucraina
09 septembrie 2020

Ultimele stiri:

    Patriarhul  Filaret, la începutul acestui an, a dat vina pe căsătoriile între persoane de același sex pentru pandemia de coronavirus.

    „În primul rând, mă refer la căsătoria între persoane de același sex. Aceasta este cauza coronavirusului”, a spus Filaret.

    Filaret a făcut și alte declarații controversate despre pandemia de coronavirus, care a ucis aproape 3.000 de persoane și a infectat peste 140.000 în Ucraina. Într-un interviu din martie la un post tv ucrainean, el ar fi numit criza „pedeapsa lui Dumnezeu pentru păcatele oamenilor”.

           foto: redactia                                  autor: redactia stiriph.ro

foto: stiriph.ro                           autor: redactia

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova