scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

     Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut o serie de declaratii cu prilejul deschiderii anului scolar 2020- 2021.

     Aceasta ne invata pe noi ce avem de facut, totodata ne si cearta si ne arata ,,calea, adevarul si viata''. Din cate se vede calea pe care ne-o indica trece printr-un panou de ,,pepsiglas''.

    Iata cateva din declaratiile doamnei Ministru al Educatiei Anisie, menite a ne calauzi si indruma pe calea cea buna:

    Nici nu a inceput bine scoala si deja doamna Ministru arunca vina pe altii, ne cearta si ne invata sa fim responsabili. Da, dansa care reuseste sa se faca de ras peste tot si care nu are o realizare concreta in afara de ordine si ghiduri

stare de alerta
14 septembrie 2020

Ultimele stiri:

 

 

    „Ne concentrăm pe învățare, educația trebuie să continuie în orice situație. Fiți responsabili, prudenți, dar fiți și implicați. Mergem cu toții la școală. E important să mergem cu toții la școală și să fim alături de profesorii noștri. Copii, fiți responsabili și respectați toate regulile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor! Noi, profesorii, suntem alături de voi!”, a spus Monica Anisie, la începerea noului an școlar.

    „Colegilor mei le urez să aibă un an școlar cu împliniri, cu implicare și le mulțumesc tuturor pentru tot ce au făcut în această vară. Au muncit și în timpul examenelor naționale, dar au făcut și eforturi supraomenești atunci când au fost suspendate cursurile”, a adăugat ea.

    Ministrul a mai spus că „trebuie să ne perfecționăm, dar eu spun că, începând cu acest an școlar, lucrurile vor arăta cu totul altfel decât au fost în perioada suspendării cursurilor în starea de urgență”.

 

    „Să privim cu încredere și speranță și să-i lăsăm pe copii să se bucure de această primă zi de școală. Cred că acum este important să dăm un mesaj de încredere pentru toți copiii. Toți acei copii vor avea toate condițiile să-și continue învățarea, ne străduim cât putem de mult să nu aibă de suferit”.

  

     Doamne cat tupeu au acesti oameni, cum si cate isi permit cu amaratii astia din Romania. Doamna ministru Anisie va multumim, sunteti o adevarata eroina a sistemului de invatamant din Romania.

    

           foto: InquamPhotos/Octav Ganea         autor: redactia stiriph.ro

foto: stiriph.ro                           autor: redactia

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova