scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Daca peste tot in lume, in prima faza a pandemiei, ianuarie, februarie cand manifestarea virusului inca era neclara au fost luate masuri ,,nepotrivite'', in Romania chiar si la aceasta data inca sunt in vigoare masuri extrem de drastice dovedite intre timp pe plan mondial total ineficiente in lupta cu coronavirusul.

O masura de acest gen este cea care tine inchise de 5 luni bazinele de inot acoperite.

     Masuri drastice demonstrate global ca nu combat Covid-ul , dar aplicate in Romania

cat o sa coste vaccinul anti covid
07 august 2020

Ultimele stiri:

    Din iunie s-a permis accesul in piscina doar sportivilor de performanta, lucrul datorat preşedintelui Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, care a provocat un scandal de proporţii, povestind cum a fost tratată la Ministerul Sănătăţii.

 

    „Am avut la o întâlnire la Ministerul Sănătăţii şi, din păcate, sunt şocată şi bulversată de ceea ce se întâmplă. Pentru că am avut nişte discuţii înăuntru, în care ni s-a spus că nu se pot deschide bazinele pentru sportivi, pentru că prin apă se transmite foarte, foarte rapid virusul COVID-19. Am întrebat acolo de ce sportivii de performanţă nu pot avea acces la bazine, cu reguli stricte de igienă, dar alţii vor putea să intre, de exemplu, să înoate în mare, unde nu există apă cu clor, nu există reguli, unde te poate lovi un val şi contactul între persoane e foarte posibil. Specialiştii de la Ministerul Sănătăţii mi-au garantat că nici nu se pune în discuţie să se deschidă plajele şi să se intre în apă la mare. Iar la cinci minute după ce am ieşit din întâlnirea de la Minister, aflu că preşedintele Iohannis a anunţat deschiderea plajelor la mare, începând cu 1 iunie. Deci Ministerul Sănătăţii ne spune nouă că înotul e foarte, foarte periculos, că virusul se transmite uşor prin apă, iar, în acelaşi timp, preşedintele deschide plajele. Unii spun un lucru, preşedintele spune altceva. Mie îmi vine să plâng, pentru că şi dacă accept argumentul că virusul se transmite foarte uşor prin apă, mi s-ar părea normal ca această regulă să se aplice pentru toată lumea. Nu unii, şi mă refer aici la toată populaţia, să aibă acces la plaje şi să poată înota în mare, iar sportivii de performanţă, care şi-au dedicat viaţa sportului, pentru a-şi reprezenta ţara, să fie blocaţi în casă şi să nu se poată pregăti în bazine“, a spus Camelia Potec, conform adevarul.ro

 

 

    Ceea ce este revoltator este faptul ca virusul nu se transmite prin apa, lucrul confirmat atat de Organizatia Mondiala a Sanatatii cat si de Centrul pentru Preventia si Controlul Bolilor Transmisibile al SUA.

    Alexandru Rafila, reprezentantul României în OMS, intr-o aparitie la Antena 3, a confirmat faptul ca coronavirul nu se transmite prin apa: „Virusul nu se transmite prin intermediul apei, categoric. Apa nu se contaminează, dacă o persoană infectată intră în ea. Nu se pune problema să te îmbolnăveşti, dacă cineva strănută la trei metri şi înoţi acolo“, a afirmat profesorul Rafila.

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova