scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Iata ce au relatat ,,jurnalistii'' patriei in diverse articole:Un poliţist din judeţul Prahova, care a amendat un bărbat pentru că nu a purtat masca de protecţie într-o benzinărie, a fost ameninţat. Bărbatul amendat a rupt procesul verbal. Sindicatul Europol anunţă că a fost depusă plângere penală pentru ultraj, sustine adevarul.ro adev.ro/qexu6w

     Manelistul Biju amendat in Prahova pentru ca nu avea masca la intrarea in benzinarie. De ce suntem o tara de cretini?!?

biju amendat prahova masca
17 august 2020

Ultimele stiri:

    Sindicatul Europol relatează că, în 27 iulie, pe raza comunei Păuleşti, judeţul Prahova, un poliţist a amendat un bărbat care nu a purtat mască de protecţie într-o benzinărie.   ”Cetăţeanul, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alţii care se cred deasupra legii, aflând că este sancţionat contravenţional a recurs la a-l ameninţa pe colegul nostru, promiţându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama sa are îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un poliţist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în faţa poliţiştilor prezenţi, procesul verbal de constatare a contravenţiei”, relatează sindicaliştii.  

  

         Ce s-a intamplat de fapt

    Un politist tipic, de care gasim pe toate strazile, se afla in benzinaria din Paulesti, timp in care a oprit sa alimenteze manelistul Biju. Asa zisul om al legii, care previne infractiunile, l-a pandit pe artistul neamului  si dupa ce acesta a achitat carburantul in interiorul benzinariei, l-a amendat pe motiv ca a intrat sa plateasca fara a avea masca de protectie.

    Comportament militienesc, marlanesc, nesimtire, japca si mai cum vreti voi. Adica tu politist stai si mai pandesti ca sa imi dai amenda. Asta e scopul atributiilor tale: sa stai la panda sa poti amenda cetatenii. Corect era sa ii atragi atentia, domnul va rog sa va puneti masca cand intrati. Daca acesta refuza, ignora era normal sa ii dai amenda.

    In fine, Biju, vazand atitudinea militieneasca de japca asupra cetateanului, a zis sa se comporte si el specific unei etnii de care este apropiat prin natura prestatiilor artistice. Asa ca i-a spus politistului ca mama lui este ghicitoare si o sa-i faca farmece, provoace lucruri rele, in contrapartida cu amenda.

    Toata lumea e oripilata de cum si-a permis Biju sa vorbeasca asa cu un politist. Probabil si-a permis pentru ca are bani, are si ceva educatie, are si o mama cu o meserie aparte etc.

    Sindicatul politistilor vine si tine partea colegului lor si spune ca ii face plangere penala lui Biju pentru ultraj, amenintare, tampenii de genul asta.

    Nu sunt de acord cu manelistul, nu a procedat bine sau corect , nu nu nu..... Insa problema mea e cu politistul, ca e platit din banii nostri si isi permite sa se comporte la modul asta. Sta sa pandeasca greseala cetateanului dupa care il amendeaza. Este inadmisibil, insa asta este realitatea, cu asta se ocupa politia in Romania si nu este caz izolat!

    Biju face ce vrea ca face pe banii lui si pe spatele lui. Politistul, politia fac ce vor dar fac pe spatele nostru si pe banii nostri. Asta e marea problema!

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova