scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    

    Ieri, dupa intalnirea de la Ministerul Afacerilor Interne, domnul Iohannis a iesit intr-o conferinta de presa in care a stabilit vinovatii pentru dezastrul evolutiei pandemiei de coronavirus si totodata a gasit  ocazia sa isi laude din nou guvernul. 

 

 

     Iohannis arunca vina pe PSD pentru dezastrul din Romania

fructe legume reciclare
31 iulie 2020

Ultimele stiri:

     Nu imi place PSD-ul, nu ne place PSD-ul, insa ce a facut ieri Iohannis este penibil si jenant. Sunt in postura de a apara PSD-ul deoarece domnul Ciolacu se pare ca nu intelege mai nimic din ce se intampla.

    De vreun an de zile Romania este condusa de guverne liberale, stabilite de presedintele Iohannis si sustinute/ votate de Partidul Social Democrat.

    Cu alte cuvinte Iohannis cu Orban conduc tara pe spatele PSD-ului.

    Desi se bucura de o nemarginita sustinere de la PSD, Iohannis se ,,arata'' opiniei publice in continuare nemultumit de social democrati si facandu-si calcule electorale a lansat niste atacuri josnice. Nici asta nu constituie o problema, PSD-ul merita din plin, insa eu ca simplu cetatean sa suport asemenea ineptii, asemenea manipulari, denota faptul ca presedintele Iohannis ori nu este sanatos la cap, ori ne considera atat de prosti incat sa spuna tampeniile respective.

    Voi, Iohannis cu Orban, ati luat singuri toate deciziile din ultimul an, in special cele legate de coronavirus, faceti cu romanii si cu Romania ce visati noaptea, pentru ca puteti si pentru ca nemernicii de la PSD va voteaza absolut tot, si dupa toate astea si atata timp vii tu Iohannis si ne spui ca pentru dezastrul actual e de vina PSD-ul..... domnul presedinte nu merge, nu tine!

    Nu ma consider inteligent, sper ca sunt cel putin mediu, insa atat de rau ne desconsideri domnule Iohannis. Am stiut ca nu trebuie sa te votez si nu m-am indoit nicio clipa ca nu am facut bine insa toti cei care te-au ales presedinte, ce le spui?

 

     Mai jos un fragment din ce a declarat ieri Iohannis:

     ,,PSD, cu un cinism inimaginabil, a tras de timp şi a creat această situaţie în Parlament. Dar de ce? De ce a făcut PSD acest gest de un cinism inimaginabil? Dragii mei, explicaţia este cutremurător de simplă. PSD, nemulţumit de reuşitele Guvernului PNL, a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice Guvernul. Încă o dată PSD intenţionat a creat o criză sanitară, pentru ca la sfârşit să vină şi să critice Guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate. Ce să mai spui! Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit, că sute de români au murit, pentru PSD a fost important să creeze o criză ca să aibă pentru ce critica Guvernul”.

 

 

PS: Somn usor domnul Ciolacu!

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova