scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    O familie din judetul Prahova, localitatea Varbilau, nu si-a ingropat tatal timp de o luna deoarece nu au fost de acord cu declararea Covid-19 ca motiv al decesului barbatului, timp in care au actionat in a demonstra acest lucru.

    Barbatul de 71 de ani a decedat pe 14 iulie la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti. Ulterior familia a aflat ca acesta a fost declarat mort de Covid-19.

Familie din Prahova nu si-a ingropat tatal o luna pentru a demonstra ca nu a murit de Covid

Aglomeratie pe valea prahovei
08 august 2020

Ultimele stiri:

    Dupa mai bine de trei saptamani, in rezultatelor analizelor efectuat de Institutul National "Cantacuzino", familia a demonstrat, nu inainte de a bate la usa mai multor institutii ale statului, ca decesul barbatului nu a avut nicio legatura cu COVID-19."Noi nu am vrut sa semnam formularul acela. Ni s-a spus sa mergem la Schuller ca aici se decide daca ni-l da sau nu. De la Schuller (n.r. Morga) am fost trimisi la DSP ca trebuie sa facem toate demersurile pentru prelevarea probei COVID. Asa am facut. Am ajuns la DSP. DSP-ul a spus ca nu depinde de ei, sa merg inapoi la Spitalul Judetean", sustine Livia Stancu, nora barbatului decedat.

    Aceasta mai sustine ca, dupa doua saptamani, dupa ce s-a plimbat din institutie in institutie, a reusit sa fac cererea pentru prelevarea probei. "A doua zi cand am fost sa vad daca a fost trimisa la DSP cererea... Mi s-a spus insa ca trebuie sa semnez formularul de COVID, iar de acolo i-am spus domnului manager ca daca dumnealui nu ma ajuta pentru prelevarea probei eu imi iau mortul acasa, fara COVID, fara nimic... << Mi-l dati sa-l inmormantez! >> . A vazut toate treburile astea, a sunat la DSP, m-am dus si acolo, am facut inca o cerere", adauga femeia.

    Dupa aproape o luna de la decesul barbatului, vineri, 7 august, corpul neinsufletit al barbatului decedat a fost ridicat de la Serviciul de Medicina Legala Ploiesti.       

    Astazi, sambata, 8 august, va avea loc inmormantarea acestuia."(...)Tot satul ne ocolea ca avem COVID, coronavirusul pe care i l-a pus lui tata de la Spitalul Judetean. Vrem sa stie tot satul, toate institutiile statului, ca tata nu a avut COVID. Vrem sa se afle adevarul!", sustine Livia Stancu, nora barbatului decedat.

 

    Familia inca nu este dispusa sa cedeze si isi va cauta dreptatea in instanta.

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova