scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

     Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut o serie de declaratii cu prilejul deschiderii anului scolar 2020- 2021.

    Doamna ministru, care din martie 2020 de cand s-au inchis scolile din cauza pandemiei si pana astazi, 14 septembrie 2020, a realizat un ghid de masuri, ordine de ministru peste ordine iar pe partea de concret (teste, tablete pentru elevi, laptopuri, conectarea la internet a scolilor, grupuri sanitare, materiale de protectie: masti, dezinfectanti, etc) absolut nimic, doar promisiuni, are tupeul sa iasa in fata tarii si sa arunce de pe acum vina asupra viitoarelor focare de infectare covid din scoli in spatele elevilor, parintilor, directorilor de scoli, profesorilor si tuturor celor care nu au

    Editorial stiriph.ro la inceperea anului scolar: Cum suntem mintiti si manipulati de aceasta gasca de incompetenti care conduc  Romania

ministrul Educației
14 septembrie 2020

Ultimele stiri:

 

niciun fel de putere. Este eronat sa credem ca vina este a directorului, profesorilor sau mai grav a elevilor si parintilor. Cazuri izolate unde vor exista greseli si a acestora vor fi, insa nu vor avea impact in situatia generala.

    Situatia generala o sa fie probabil foarte grava, cauzata de lipsa testarii, nu discuta niciun ministru sau inalt oficial din guvern de a testa sau despre planuri de testare. Daca tu ca stat nu testezi, nu esti in stare de asa ceva, nu depistezi absolut nimic, vor aparea cazuri confirmate acolo unde elevii se vor testa singuri, pe banii lor, ai familiilor; la profesori si tot personalul din scoli aceiasi poveste.

    Asadar noi vorbim de internet de mare viteza in scoli, de a aduce secolul XXI in toate unitatile de invatamant, tablete si calculatoare pentru toti elevii, cursuri online si alte rachete de acest gen, dar nu suntem in stare sa facem teste si sa avem wc pentru elevi.

    Aici e marea manipulare: iti acoperi incompetenta pe spatele copiilor, parintilor si a tuturor celor din sistem.

    Dai drumul la scoli si cu o saptamana inainte vii cu un ordin si un ghid de masuri si zbieri zilnic la televizor ca directorii, ca primarii, ca elevii, ca profesorii, ca parintii. Bun, am inteles, sunt si ei parte din problema si au si ei o parte din responsabilitate, dar mai bine lasa-i pe ei sa vorbeasca in numele lor si tu sa ne zici ce ai facut tu, concret! 

    Situatia face sa cunosc foarte bine ce se intampla in sistemul de invatamant. Din martie si pana acum nu s-a alocat un leu in bugetul scolilor pentru a cumpara o masca sau doua sapunuri. Nimic, ministerul nu a dat scolilor niciun leu. Pe ici pe colo cate un primar a reusit sa cumpere din bugetele primariilor cate o masca, un dezinfectant. Atat!

    In schimb Ministerul finantelor a impus pe langa zecile de mii de situatii, raportari si o raportare lunara a cheltuielilor determinate de pandemia de covid! 

    Suntem o tara de cretini, isi bat astia joc de noi intr-un hal fara de hal!

           foto:  InquamPhotos/Octav Ganea         autor: redactia stiriph.ro

foto: stiriph.ro                           autor: redactia

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova