scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

 

    Joi, au fost inregistrate in Romania doua noi recorduri negative: 1356 de romani infectati cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore si 402 pacienti internati la Terapie Intensiva. Ministerul Sanatatii ii gaseste vinovati pe cetatenii infectati care au refuzat internarea sau au fost externati la cerere, in perioada 1- 23 iulie.

 

 

     Doua recorduri negative joi: numar de infectari si pacienti internati la ATI

guvern stare de alerta
31 iulie 2020

Ultimele stiri:

     

     Preşedintele Klaus Iohannis ii avertizeaza pe romani ca urmeaza masuri din ce in ce mai drastice. Astfel, de sambata, 01 august urmeaza ca masca sa fie obligatorie si in spatiile deschise sau in locurile publice. Aplicarea acestei masuri revine insa autoritatilor locale, fiecare unitate administrativa urmand sa decida in functie de situatia cu care se confrunta.

 

    „DSU pregăteşte spitalele, avem peste 800 de paturi pregătite pentru Terapie Intensivă. La momentul acesta, deja jumătate sunt ocupate. Atenţie!”, a adaugat Iohannis, fiind ingrijorat si de faptul ca jumatate din locurile de la ATI sunt ocupate in acest moment.

 

     Totodata, joi, Iohannis  s-a intalnit cu ministrul de Interne, Marcel Vela, cu seful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, şi cu secretarul de stat al MAI, Bogdan Despescu, pentru a discuta masurile de gestionare a pandemiei : 

     „Am convenit că este momentul să fim extrem de fermi, extrem de aplicaţi. Dragi români, toate studiile sociologice pe care le-am văzut arată că 90% din voi respectă normele (…). Marea majoritate dintre voi a înţeles că avem nevoie de disciplină. Cei care n-au înţeles vor fi amendaţi. Este obligatoriu ca toată lumea să respecte normele pentru ca noi toţi să putem stăpâni această boală. (…) Avem nevoie de măsuri foarte ferme. Mă bazez pe voi, dragi români, să respectaţi aceste norme, iar cei care nu le respectă vor suporta rigorile legii.''

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova