scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

16 decembrie 2020
    Ministerul Apărării Naționale anunță că pune la dispoziția direcțiilor de sănătate publică
16 decembrie 2020
         Dacian Cioloș, copreședinte al Alianței USR-PLUS, a transmis un mesaj liderului PNL,
16 decembrie 2020
    Preşedintele SUA Donald Trump îi va încuraja ''absolut'' pe americani să se
16 decembrie 2020
       Liderii PNL, reuniți marți seara la partid într-o ședință informală, l-au înfruntat
16 decembrie 2020
    Toate statele Uniunii Europene vor începe vaccinarea în aceeaşi zi, iar împărţirea
16 decembrie 2020
     Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, 16 decembrie, decretul privind convocarea Parlamentului

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

     De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 3244 de persoane, dintre care 747 sunt cazuri active, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. În ultimele 24 de ore, au mai fost raportate două decese (o persoană de sex feminine -75 de ani și o persoană de sex masculin -70 de ani, cu comorbidități). Prin urmare, numărul total al deceselor asociate COVID-19, în județul nostru, a ajuns la 122.

     Covid in Prahova, luni- 17 august, situatia completa

covid valeni copii
17 august 2020

Ultimele stiri:

16 decembrie 2020
    Preşedintele SUA Donald

     

    În continuarea informării despre situația focarului identificat la un centru de plasament de pe raza județului, în  data de 16 august au mai venit cinci rezultate pozitive (patru în rândul personalului și unul al unui minor beneficiar). Copilul a fost evaluat la Spitalul Municipal Câmpina. În total, numărul infectărilor de aici este de 28 (23 de minori și cinci adulți, angajați ai centrului). Șapte dintre copii au rămas izolați în spital, iar ceilalți 16 sunt în izolare la centru de plasament, fiind monitorizați zilnic de către un medic pediatru.

    Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 27 de pacienți, dintre care 17 sunt ventilați.

    Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 este de 328, dintre care 300 sunt ocupate.

    De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, DSP a emis 450 de decizii de izolare  și 2646 de carantină.

    Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 17071 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Au fost efectuate verificări la 1673 persoane dintre cele care au decizii de carantină sau de izolare la domiciliu, emise de către DSP Prahova. Au fost legitimate alte 1348 de persoane, 939 auto au fost oprite în trafic în vederea controalelor specifice contextului și 139 de societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate.

În urma acestor demersuri, au fost aplicate 199 de sancțiuni (nouă în baza Legii 61/1991 în context Covid-19, 185 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilienței comunităților, conform Legii 55/2020, cinci pentru fapte de natură economică în context COVID-19).

     Valoarea totală a amenzilor a fost de 48400 lei.

 

 

textul de mai sus reprezinta  comunicatul Prefecturii Prahova

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova