scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

     De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4121 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 137 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimul deces asociat COVID-19 a fost înregistrat în rândul unui bărbat în vârstă de 74 de ani, care avea și comorbidități.

     Coronavirus in Prahova, sambata, 29 august, toate locurile de la terapie intensiva sunt ocupate- situatia completa

covid prahova
29 august 2020

Ultimele stiri:

     Cele 57 de persoane nou confirmate cu SARS-CoV-2, în Prahova, fac parte din următoarele categorii de vârstă:0-18 ani - 1, 19 ani -29 ani - 2, 30 ani -39 ani - 8, 40 ani -49 ani - 17, 50 ani -59 ani - 15, 60 ani -69 ani -9, 70 ani -79 ani -4, peste 80 de ani- 1.

    Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 328, dintre care 289 de paturi sunt ocupate. La ATI, toate cele 20 de locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este, în continuare, indisponibilă din cauza unei defecțiuni tehnice.

      

    De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului Prahova, Direcția de Sănătate Publică a emis 906 de decizii de izolare și 3980 de decizii de carantină.

    Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 20152 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere), conform centralizării DSP Prahova.

    Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

 

 

 

 

 

 

sursa: comunicat Prefectura Prahova

           foto: redactia                                  autor: redactia stiriph.ro

foto: stiriph.ro                           autor: redactia

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova