scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

     

    De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 3293 de persoane, dintre care 798 sunt cazuri active, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Numărul total al deceselor asociate COVID-19, în județul nostru, este de 122, conform unui comunicat al Prefecturii Prahova.

     Coronavirus in Prahova, marti, 18 august, nou focar la o societate comerciala, aici situatia completa

covid prahova
18 august 2020

Ultimele stiri:

    

    În data de 17 august a fost identificat un nou focar la un agent economic local. Șapte persoane dintre 62 testate au fost confirmate cu noul coronavirus. Conducerea unității și DSP Prahova au dispus izolarea persoanelor cu test pozitiv, carantinarea contacților direcți și dezinfectarea spațiului de lucru.

     Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de  Terapie Intensivă sunt internați 27 de pacienți, dintre care 17 sunt ventilați.

    Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 este de 328, dintre care 303 sunt ocupate.

    De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, DSP a emis 570 de decizii de izolare  și 2770 de carantină.

     Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 17483 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către angajatori și persoanele care fac astfel de verificări pentru a merge în vacanțe în acele țări care solicită un astfel de test), potrivit centralizării DSP Prahova.

    Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

     Au fost efectuate verificări la 1545 de persoane dintre cele care au decizii de carantină sau de izolare la domiciliu, emise de către DSP Prahova. Au fost legitimate alte 661 de persoane, 522 de auto au fost oprite în trafic în vederea controalelor specifice contextului și 110 societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate.

     În urma acestor demersuri, au fost aplicate 85 de sancțiuni (patru în baza Legii 61/1991 în context Covid-19, 81 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilienței comunităților, conform Legii 55/2020).

     Valoarea totală a amenzilor a fost de 5100 lei.

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova