scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

   La cateva zile dupa anuntul americanilor cu privire la data finalizarii vaccinului anti-covid-19, ieri a venit randul Uniunii Europene, prin vocea comisarului pentru sanatate Stella Kyriakides, de a aduce la cunostinta opiniei publice faptul ca pana la sfarsitul anului 2020 este preconizat ca un vaccin impotriva coronavirusului sa fie gata, informeaza agerpres.

 

     Comisarul european pentru sanatate anunta cand o sa fie gata vaccinul anti-covid-19

comisar european sanatate
10 august 2020

Ultimele stiri:

    „Chiar dacă este riscant în acest moment să facem predicţii, avem nişte indicii bune că un vaccin candidat ar putea fi disponibil până la sfârşitul acestui an sau începutul anului viitor'', a declarat Kyriakides.

     Un vaccin nu ar rezolva toate problemele dintr-o dată, dar ar permite revenirea treptată la normalitate odată cu vaccinarea unei "mase critice de cetăţeni, în special a celor din grupurile de risc", a spus ea. 

    Stella Kyriakides a recomandat guvernelor să procedeze la "izolarea rapidă a sursei de infecţie la nivel local cu ajutorul testelor, urmărirea contactelor şi izolarea imediată a persoanelor contaminate", lucruri care in Romania nu se intampla, nu se testeaza masiv, prin urmare nu se depisteaza si nu se izoleaza asimptomaticii. In Romania se testeaza foarte putin si doar in focare si acolo unde semne clare de infectari, prin urmare si numarul mare de teste pozitive.

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova