scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Unii profesori din judeţul Prahova au formulat cereri de pensionare anticipată din cauza pandemiei, aceştia fiind înlocuiţi cu candidaţi care au susţinut examenul de titularizare, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, inspectorul şcolar general Constantin Pisău, conform Agerpres.

    Acesta a menţionat că 64,15% din totalul unităţilor de învăţământ din judeţ vor începe noul an şcolar în scenariul "verde", 34,46% în scenariul "gaben", iar restul în scenariul "roşu".

     Cereri de pensionare anticipata a profesorilor in Prahova

profesor prahova
11 septembrie 2020

Ultimele stiri:

    "Mâine o să avem un Consiliu de Administraţie la Inspectoratul Şcolar unde vom aviza încă trei cereri, dar per total nu au fost foarte multe. Nu cred că au fost mai mult de 10 cereri de pensionare anticipată datorită situaţiei pandemice din zilele de astăzi. Ei, dacă au ieşit la pensie, au fost înlocuiţi. Alaltăieri s-a terminat etapa de repartizare a profesorilor care au dat concurs de titularizare la nivel de judeţ. (...) Nu cred că mai sunt posturi neocupate. Mai sunt câteva şcoli care au ore, dar nu posturi întregi. Ore care în etapa următoare se vor ocupa cu concurs la nivel de unitate, de către suplinitori", a spus Pisău.

    Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean a precizat că Prahova ar urma să primească 6.348 de tablete dintr-un necesar de aproximativ 15.000, iar acestea sunt suficiente pentru începerea noului an şcolar.   

    "Din fericire, în zona roşie în acest moment au mai rămas doar (...) comuna Starchiojd şi comuna Talea, unde numărul de elevi e destul de mic. (...) din cele 250.000 de tablete pe care le-a promis Ministerul Educaţiei, au fost licitaţiile efectuate doar pe trei loturi, care au fost împărţite pe regiunile de dezvoltare. Prahova fiind în Sud-Muntenia a fost lotul 7. Lotul 7 a trecut de licitaţie şi avem promisiunea că până luni vom primi de la minister din acest lot 7 un număr de 6.348 de tablete. (...) Necesarul ar fi mai mare, (...) undeva la 15.000 de tablete pe tot judeţul. (...) Deci se asigură cam 40%", a explicat Pisău.

           foto: redactia                                  autor: redactia stiriph.ro

foto: stiriph.ro                           autor: redactia

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova