scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

    Iulian Dumitrescu, candidatul comun al aliantei PNL-USR-PLUS la functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, este confirmat de sondaje ca favorit al castigarii alegerilor, la o diferenta de voturi considerabila fata de PSD.

     Candidatul PNL-USR-PLUS la presedintia CJ Prahova avans important in sondaje

iulian dumitrescu prahova consiliul judetean alegeri pnl
06 august 2020

Ultimele stiri:

 

 

    Iulian Dumitrescu, intr-un sondaj realizat in perioada 30 iulie – 4 august are un avans de aproape 30% procente asupra actualului presedinte al CJ Prahova, pesedistul Bogdan Toader. Daca ar avea loc alegeri duminica viitoare la Consiliul Judetean, candidatul aliantei este cotat cu 50,7% din voturi in timp ce actualul presedinte ar obtine doar 21,1%. Pe locul al treilea s-ar situa Madalina Lupea, fost prefect si candidat ProRomania, cu 9,2% din voturi, urmata de Catalina Bozianu (PMP) cu aproximativ 7% si de George Pana din partea ALDE, cu 4,6%.

 

    La primaria Ploiesti lucrurile stau si mai clar. Astfel, Andrei Volosevici candidat al PNL ar obtine 62,1% din voturi, in timp ce candidatul PSD, fostul ministru Radu Oprea, ar fi votat doar de 12,6% din ploiesteni. Emil Calotă (ALDE) se afla al treilea cu 7,9% din voturi. Acesta este urmat de candidatul USR – PLUS, Razvan Enescu, creditat cu 7,1% din voturi. Mai apar in intentiile de vot Cristian Ganea (ProRomania), proaspat plecat din PSD, cu 4,7% din voturi. Candidatul PMP, Dragos Lucian Ionescu, ar obtine doar 3,3% din sufragii.

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa stiripesurse.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova