scrie-ne:            office@stiriph.ro

 

ULTIMA ORA:

 

 

Vremea in decembrie......ce ne asteapta

 

 

FSUKHSDF SFIS;DFJ SDF;OSDJF SDOIFJ SIOFJSD FOSIDFJSD

 

 

AZI ASA SI MAINE SI POIMAINE TOT ASA SI ASA

 

 

 

 

 

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 
www.stiriph.ro
Stiri de Prahova
-stirile tale zi de zi-

www.stiriph.ro
Stiri de Prahova logo

      Dupa mai bine de o saptamana de peste 1000 noi cazuri zilnice de infectare, Alexandru Rafila vine cu noi avertizări pentru populatie. Reprezentantul României la OMS atrage atenția că anumite locuri sunt extrem de periculoase când vine vorba de transmiterea infecției cu COVID-19.

 

      Care sunt locurile cu grad major al sanselor de infectare

 

     Avertismentul medicului Alexandru Rafila, unde te poti infecta cu SARS COV 2

Amenzi Prahova
29 iulie 2020

Ultimele stiri:

      Potrivit medicului Rafila un motiv principal pentru care autoritatile se confrunta cu un val urias de infectari este acela al nerespectarii masurilor de preventie, lucru pentru care expertul se arata extrem de ingrijorat.

     Alexandru Rafila a facut referire si la locurile extrem de periculoase in contextul infectarii cu noul coronavirus, declarand:

 

     ”E important ca românii să evite locurile aglomerate ori de câte ori pot și susține că unul dintre cele mai periculoase sunt cluburile și spațiile unde au loc petreceri, fie ele cu distanțare . În aceste locuri, precum cluburile, există poate cel mai mare risc al infectării cu noul coronavirus, îndeosebi în perioada de vară.

Uitaţi-vă de exemplu situaţia din Italia care a fost dezastruoasă şi în momentul de faţă italienii au de patru ori mai puţine cazuri decât avem noi raportat la populaţie. Acolo oamenii au fost într-adevăr traumatizaţi prin consecinţele infecţiei care a produs numeroase victime şi au foarte mare grijă să respecte cele trei-patru reguli la care facem şi noi apel pentru ca lumea să înţeleagă despre ce este vorba”

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.stiriph.ro

 

Stiri de Prahova

-stirile tale zi de zi-

 

 

www.prahovastiri.ro

Site web creat de redactia stiriph.ro

Copyright 2019 Stiri de Prahova